Montag, 18. Januar 2010

Kurhaus Korsakov (Friedrichshain)

Lige ved siden af Boxhagener Platz ligger Kurhaus Korsakov, hvis man vil spise "berlinsk" i Friedrichshain så er det nok her man skal tage plads.
Man finder et spisekort med en del skiftende retter (Wochenkarte) alt efter årstiden, og så er der det normale spisekort som har en del typisk tyske retter fx. Berliner Rinderroulade mit Rotkohl und Kartoffelklößen - smager faktisk ret godt. Portionerne er temmelig store så tag en god appetit med.
Som noget nyt har Kurhaus Korsakov indført "Familien-deinstag" (nej jeg har ikke stavet det forkert... de skriver deinstag, som hentyder til "din dag" - familie tirsdag), hver tirsdag er der et specielt spisekort hvor retterne koster 5,- EUR (de er ikke mindre end de normalt er!). Man får udleveret et nummer og med dette bestiller man sin mad og drikkelese, når manden er færdig bliver nummeret råbt op og man henter sin mad ved baren. Mæt og tilfreds betaler man også ved baren ved at fremvise nummeret.
Billige spisning for hele familien!
Vær der når de åbner ellers er det ikke sikkert du/I lige får en plads...
Det samme gælder deres Brunch (7,90 EUR) - mange lette salater og andre virkelig lækre ting man kan smage. Alle tiders til at spise sig mæt i weekenden....


Kurhaus Korsakov
Grünbergerstr. 81
10245 Berlin

Tirs-Fre 18-?
Lø-Sø 9-?

Website
Bykort

Keine Kommentare: