Freitag, 2. April 2010

Mr Hai (Steglitz)

En fredag aften efter mit aftenkursus står jeg i Steglitz med en af de andre fra kurset og vi få den ide at tage en "fyraftensøl" og måske en lille ting at spise - men hvor?
Egentlig står vi og venter på en bus lige overfor Rathaus Steglitz så vi går lidt rundt og ser Mr Hai, tager en hurtig beslutning om at vi sætter os derind.
Mr Hai er en kombination af sushibar og vietnamesisk restaurant, moderne indrettet med en stor sushibar lige når man træder ind ad døren. Langs væggen til venstre er der tomandsborde her sætter vi os. Lokalet er ret langstrakt, i den bagerste del er der flerer størrer borde og lidt mere plads. Klokken er ca 22.00 og der er rimelig fyldt af mennesker!
Spisekortet byder på et væld af sushi og vietnamesiske rettet, det er ikke lige til at overskue og gør det svært at bestemme sig for noget.
Betjeningen er hurtig og med et smil på læben. Retterne smager fremragende. Jeg har efterfølgende været der et par gange og hvergang været ovenud tilfreds med den kulinariske oplevelse.
Et sted jeg varmt kan anbefale.

Mr Hai
Albrechtstr. 131
12165 Berlin

Dagligt 12-24

Website
Bykort

Keine Kommentare: