Sonntag, 15. Februar 2015

Cafe Baier (Steglitz)

Efter en lille udflugt i Berlin blev jeg sammen med en veninde enige om at det var tid til kaffe og kage. Lørdag eftermiddag i Schlossstrassse i Steglitz skulle vi gå i zik zak på fortovet fordi der var så mange mennesker uden at shoppe. Schlossstrasse er shoppinggaden i Steglitz. Når kl nærmer sig ca 15 så er de fleste tyskere klar på en omgang kaffe og kage.
Første cafe var fyldt til bristepunktet af kagespisende turister.
Hos cafe Baier havde vi dog heldet med os og fik efter lidt venten et 4 mandsbord. Cafen er nem at overse for indgangen i Schlossstrasse er lidt klemt inde mellem to størrer forretninger og man skal op ad en trappe for at komme til cafeen.
Cafeen er størrer end det ved første øjekast ser ud, da der er flerer rum og endda en terrasse hvor man kan sidde ud til gården om sommeren.
Udvalget at kager er rimeligt stort, jeg vil mener der 10 forskellige da vi var der. Der er kun en ting at sige om dem - det er bare guf!
Jeg fik en varm schokolade med flødeskum og det var virkelig schokolade (!) ikke noget med pulver rørt op i varmt vand.
Priserne ligger på et normalt niveau for den høje kvalitet man får.
Indretningen er en blanding at gammelt og nyt (moderne kunst på væggene og lysekroner). Dejligt at der ikke kører musik i baggrunden. Servicepersonalet er opmærksomt og venligt.
Alt i alt  - alletiders sted at tage et hvil i storbyen.

Cafe Baier
Schlossstrasse 26
12163 Berlin

Ma-Fr 9-20
Lø 10-20
Sø 10-18

Website
Bykort

Keine Kommentare: