Sonntag, 12. Oktober 2014

Murens fald 2014

I anledningen af 25 år efter murens fald bliver der i november måned lavet nogle spændende events.

Fra den 7.11 til den 9.11 kan "Lichtgrenze" (Lysgrænse) ses.  I midtbyen fra Berholmer Str over Mauerpark, Gedenkstätte Bernauer Str, Reichstag (Rigsdagen), Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie til Eastside Gallery bliver der sat 8000 hvide lysende balloner op som skal symbolisere den delte by. Forskellige steder vil der blive vist filmmateriale som ikke er blevet vidst for den berede offentlig før. Der bliver guidede ture, informationspavillioner og udkigstårne hvor det er muligt at danne sige et overblik over denne lysinstallation i byen.

Den 9.11 vil tusinde af "faddere" stille sig ved siden af disse balloner (på en 15 km lang strækning) og sende  balloner med med personlige budskaber til himmels. Et budskab om fred og en fredelig revolution.

Læs mere her

Kommentare:

Frank Jensen hat gesagt…

Vi er i Berlin den kommende week-end og glæder os over de mange arrangementer.
Kan forstå at alle 8000 balloner bliver sendt op, men er det på samme tidspunkt, eller sker det forskudt de forskellige steder? Er lidt uklart på den websider jeg har fundet.
Frank

berlinblog hat gesagt…

Jeg har set denne kommentar lidt for sent...men ja ballonerne skulle blive sendt op forskudt - men det lykkedes ikke helt :)