Donnerstag, 8. September 2011

Grønt Berlin...!

En interessant website er Grün Berlin ( engelsk/tysk) her kan man informere sig om nye initiativer i Berlin mht. rekreative områder.
Hvis I ikke lige er i Berlin for at shoppe og har tid til overs så er en udflugt til et af diesse steder interessant. Min favorit er "Tempelhofer Freiheit" - landingsbanerne og området omkring den nu nedlagte lufthavn Tempelhof!

Her en lille kort oversigt:

Britzer Garten
Et område på 90 hektar, her finder I havekunst og et dejligt rekreativt område. Der er forskellige blomsterudstillinger alt efter årstid.
Entre: 2,- EUR
Der er åbent hver dag fra kl 9 indtil det bliver mørkt

Gärten der Welt
Et område på 21 hektar som blev anlagt for de 300.000 beboere fra de omkringliggende højhuse. Her finde en japansk, en orientals og en koreansk have som alle er et besøg værd.
Entre: 3,-EUR
Der er åbent hver dag fra kl 9 (hunde må ikke medtages!)

Natur-Park Schöneberger Südgelände
Et vildt naturområde på 18 hektar på et nedlagt baneområde, man kan stadig se jernbaneskinner hist og pist. Nogle bygninger fra dengang det indnu var baneområde er der stadig. Området er et fantastisk frodigt sted - ja næsten en jungle....
Entre 1,-EUR
Der er åbent hver dag fra kl 9 indtil det bliver mørkt

Tempelhofer Freiheit
Området ligger omkring den nu nedlagte Lufthavn Tempelhof. 330 hektar stort område blev offentlig tilgængelig i maj 2010 - og det er fantastisk! I sommermånederne er der liv alle vegne, picknick med grill, Kite-surfere, joggere og en masse andre mennesker indtager dette kæmpe område. Området er i stadig omstrukturering og ikke færdig planlagt endnu - men det gør absolut ikke noget.
Entre er gratis
åbningstider

Spændende steder i storbyen!

Keine Kommentare: